Start in 10 dagen
Bekijk de openingstijden

Après-ski dorp op Het Amsterdamse Winterparadijs

Nieuw dit jaar: niet 1 maar 2 après-ski chalets!

Après-ski dorp

Nieuw dit jaar: een heus Après-ski dorp. Met niet 1, maar 2 echte après-ski chalets. De Almhutte en de Schirnbar. Schnaps, muziek en feest gegarandeerd. Vanaf 20.00 uur is iedereen van harte welkom om het après-ski dorp op zijn kop te zetten! De ski's hebben wij alvast voor de deur gezet, de jachttrofeeën opgehangen, je hoeft alleen met je vrienden naar binnen te stappen.

 

Silent Après-ski 

Lekker dansen in de Silent Après-ski buiten aan de schaatsbaan. In de speciale Schirnbar kun je ongegeneerd losgaan op de foutste après-ski hits en Duitse schlagers! Breek samen met alle andere feestgangers de tent af en maak je geen zorgen om je zangkunsten; je hoort het zelf toch niet! 


De Almhutte Après-Ski

Deze prachtige houten chalet is onze grootste Après-Ski Bar ooit. Stap naar binnen en waan je eventjes in jouw lievelings- wintersportgebied. Amsterdam's meest populaire feestconcepten zullen hier iedere avond een feest hosten.

De Schirmbar Après-Ski

Deze idyllische Schirmbar kennen we van voorgaande jaren en mocht natuurlijk niet ontbreken. Anton aus Tirol, Hey wir woll'n Eisbaren seh'n maar natuurlijk ook Atemlos durch die Nacht schallen hier uit de speakers. Dus meezingen en dansen gegarandeerd.

Silent Après-Ski

Lekker dansen in de Silent Après-Ski op het Winterplein. In de speciale schirmbar kun je ongegeneerd losgaan op de foutste après-ski hits en Duitse schlagers! Breek samen met alle andere feestgangers de tent af en maak je geen zorgen om je zangkunsten!