Start in 10 dagen
Bekijk de openingstijden

Het Muziekpodium

Shows van Nederlands beste artiesten die je echt niet wil missen!

Live muzikanten en diverse dj’s zullen overdag én ‘s avonds het muziekpodium voorzien van de fijnste deuntjes en jullie heupen volledig losgooien. Met trots kunnen we Nederlands’ grootste artiesten presenteren: Tino Martin, Rolf Sanchez, Maan,  Lil Kleine, Xander de Buisonjé, Joël Borelli, Yves Berendse en vele anderen. Iedere dag hebben we weer een ander programma waarmee we een feestje kunnen garanderen! Deze top artiesten zullen allemaal een unieke show geven. Wanneer en nog belangrijker, hoe vaak kom jij langs?

Middagshows (start show: 15.00 uur):

22 december: Lil' Kleine

24 december: Lil' Kleine

25 december: Bilal Wahib

26 december: Emma Heesters

27 december: Bilal Wahib

28 december: Rolf Sanchez

29 december: Maan

30 december: Bilal Wahib

2 januari: Bilal Wahib

3 januari: Lil Kleine


Avondshows (vanaf 18.00 uur):

19 december: Mystery Artist

20 december: Xander de Buisonjé, Tino Martin en Yves Berendse

21 december: Yves Berendse, Joël Borelli en Quincy

22 december: Rolf Sanchez en Joël Borelli

23 december: Xander de Buisonjé

24 december: Joël Borelli

25 december: Tino Martin

26 december: Xander de Buisonjé

27 december: Xander de Buisonjé

28 december: Joël Borelli en Quincy

29 december: Yves Berendse en Joël Borelli

30 december: Xander de Buisonjé en Yves Berendse

31 december: Speciaal Programma (wordt later bekend gemaakt)

1 januari: Tino Martin en Joël Borelli

2 januari: Joël Borelli en Yves Berendse

TIno Martin

Dit jaar mogen we niemand minder dan Tino Martin weer verwelkomen! Op 20,& 25 december en 1 januari staat Tino te schitteren op Het Muziekpodium. Verwacht een repertoire met heerlijke Tino-meezingers aangevuld met klassieke kersttoppers.

Rolf Sanchez

Rolf Sanchez is zonder twijfel op dit moment het grootste en meest succesvolle exportproduct van Nederland op het gebied van Latin muziek. En de winter vieren in tropische sferen heeft ook wel wart toch? Daarom zijn we trots te mogen delen dat Rolf Sanchez op 22 & 28 december Het Muziekpodium zal betreden voor een wervelende show. Dus gooi die heupjes los want wij beloven jullie: het wordt  dit jaar toch ook wel muy caliente tijdens Het Amsterdamse Winterparadijs. Esooooo!

Maan

Zó leuk dat deze dame ook dit jaar komt optreden op Het Amsterdamse Winterparadijs. Speciaal voor jullie komt zij op 29 december een unieke show geven. Met Maan ben je verzekerd van dansen, swingen en lekker meezingen. Kom jij ook samen met Maan Het Muziekpodium op z'n kop zetten?

Xander De Buisonjé

Xander de Buisonjé op Het Muziekpodium. Het is inmiddels een traditie die we graag in stand houden. Want dat belooft niets minder dan een groot feest te worden! Net als vorige edities brengt hij een speciale show vol met Nederlandse meezingers, kerstklassiekers en nog veel meer guilty pleasures naar Het Amsterdamse Winterparadijs.  Deze show is meerdere avonden te beleven. Wie is nog meer net zo'n fan van Xander als wij?

Lil Kleine

Op 22 & 24 december en 3 januari geeft Lil Kleine een fantastisch optreden op Het Amsterdamse Winterparadijs! Speciaal voor Het Amsterdamse Winterparadijs komt hij met een vette show die onvergetelijk zal zijn voor jong en oud.

Yves Berendse

Op zijn negentiende verjaardag wordt er door Yves’ ouders een surprise party georganiseerd in zijn stamkroeg. Het is de avond dat Yves zelf de microfoon pakt en als verrassing voor zijn ouders een aantal nummers zingt. Inmiddels worden zijn eigen hits, zoals ‘Zin In Jou’, ‘Lust’ en ‘Als Ze Danst’ luidkeels meegezongen en heeft hij zijn plaatsop het podium ruim verdiend. Wij kunnen niet wachten om Yves ook dit jaar op Het Amsterdamse Winterparadijs te verwelkomen!

Joël Borelli

10 jaar geleden werd Joël Borelli ontdekt en in korte periode bereikte hij een ongekend niveau. Optredens volgen elkaar in hoog tempo op en de Joël Borelli show is een feit! De afgelopen jaren is hij uitgegroeid tot een van de meest gevraagde pianisten van Nederland en nadat hij afgelopen jaar Het Muziekpodium volledig plat heeft gespeeld mag hij dit jaar natuurlijk zeker niet ontbreken.

Biertafels

Lekker genieten van muziek, een drankje en gezelligheid! Huur een biertafel voor jou en je vrienden, waar jullie met 16 personen aan kunnen zitten. Een goed plekje gegarandeerd!

Het Après-Ski Dorp

Vanaf 20:00 uur is iedereen van harte welkom om het Après-Ski Dorp op zijn kop te zetten! De ski’s hebben wij alvast voor de deur gezet, de jachttrofeeën opgehangen, je hoeft alleen met je vrienden naar binnen te stappen.

Hüttefest

Nieuw dit jaar voor de luxe feestgangers onder ons. Huur je eigen Hüttefest chalet voor 10 personen op het VIP-deck bij het Muziekpodium. Geen wachtrijen om drankjes te halen want je hebt een eigen bar en gegarandeerd de beste plek.