View the opening times

Het Wintertheater

Lachen gieren brullen!

Van breakdance-acts tot een poppenkast voor de kleintjes en van voorlezen tot cabaret; Lachen gieren brullen, het kan allemaal in Het Wintertheater op Het Amsterdamse Winterparadijs.

Bekijk hier het programma!

Met wie kom je!

Music Stage
Ice Skating
This year bigger!
Outside skating rink
2x Groter!
Children's skating rink
New!
Curling
Tubeslides
This year 3 slides!
Tube Jump
New this year!
Cross-country skiing
Ice Racing
New this year!
The Winter Cinema
Snowplay Area
Ferris Wheel
Carousel
40-meter Whirlgig
The Winter Maze
Coca-Cola Truck
VR-Experience
Gaming
The Winter Theater
Après-ski
The Magical Winter Theater

Voorlezen

In het theater kunnen jong en oud genieten van een heerlijk voorleesmoment. Niemand minder dan Tom Afman zal je betoveren met zijn prachtige stem. Geniet van een winters verhaal in het theater en kom heerlijk tot rust (met je kinderen).

Koop hier je tickets!

Poppenkast

Een oer-Hollandse bezigheid; poppenkast. Dit jaar zal een heus poppentheater herrijzen in het theater van Het Amsterdamse Winterparadijs. Een perfecte bezigheid in de winterse periode. Neem plaats in het theater en laat je meeslepen met de avonturen van de poppen!

Koop hier je tickets!

LOCO!

LOCO! is een explosieve dansvoorstelling over nauwelijks beheersbare gekte en complete waanzin. Twee tapdansers ontladen hun overtollige energie in onaangepaste ritmes en gaan hierin op een zoektocht langs de vele definities van gekte en de absurditeit van alledaagse rituelen. Een unieke combinatie van moderne tap, percussie en speels bewegingstheater.

Koop hier je tickets!

Breaksquad

De dansers van Breaksquad, die hoge ogen gooide bij Holland’s Got Talent 2019. Ze haalde zelfs de finale van Holland’s got Talent met hun spectaculaire show!

Breaksquad geeft alle energie op het podium om iedereen te vermaken met hun acrobatische en dynamische moves. Heb je zin in een spectaculaire, explosieve show met passie? Breaksquad is dan de perfecte keuze!

Koop hier je tickets!

Cabaret

 Nederland’s grootste talenten zullen je lachspieren testen op Het Amsterdamse Winterparadijs. Ook dit jaar zullen er weer veel grappen de grollen de revue passeren. 

Koop hier je tickets!

Beleef meer in het Amsterdamse Winterparadijs