Bekijk de openingstijden

NÓG MEER ECHTE SNEEUW & NIEUWE ATTRACTIES

Het leukste winteruitje van Amsterdam is terug, Het Amsterdamse Winterparadijs in de RAI Amsterdam, en nu groter dan ooit! Met zes extra openingsdagen en nóg meer nieuwe buitengewone activiteiten!

Schaatsbaan
Dit jaar hebben we uitgepakt. De schaatsbaan is nog groter dan vorig jaar. Er is maar liefst 2400 vierkante meter aan ijs, wat het officieel de grootste tijdelijke ijsbaan van Nederland maakt! Binnen schaatsen, buiten schaatsen, snel of langzaam, met behulp van een krukje… jij noemt het en het is er! Ook is er de gelegenheid voor de kleinsten om heerlijk te gaan schaatsen op een aparte kinderijsbaan voor kids tot zes jaar.

Hou jij van racen? Dit jaar kun jij de Max Verstappen van Het Amsterdamse Winterparadijs zijn en op de gloednieuwe ijsracebaan racen voor je leven op een elektrische bike. Zoef!

Het sneeuwparadijs
Maak een sneeuwengel, sneeuwpop of doe lekker gek en houd een sneeuwballen gevecht in de nieuwe, nóg grotere Snowplay Area! Gegarandeerd een witte kerst dus bij Het Amsterdamse Winterparadijs.

Ook nieuw dit jaar: niet één, maar twee tube slides én wel drie keer zo groot! Plus een tube jump. Driedubbel zoveel slideplezier!

Wat geeft je nou een nog beter wintergevoel dan wintersport? Daarom dit jaar een unieke VR-experience waar jij eventjes lekker af kunt dwalen naar een heerlijke wintersportvakantie!

Attracties
Verlies jezelf in het vernieuwde doolhof, waar je ongetwijfeld nóg meer kan dolen deze nieuwe editie!

Geniet van de leukste shows in een winters jasje in onze twee nieuwe theaters. Van breakdance-acts tot een poppenkast voor de kleintjes en van voorlezen tot cabaret; Lachen gieren brullen, het kan allemaal in Het (Magische) Wintertheater!

Kun jij geen genoeg krijgen van grote hoogtes? Dan is de nieuwe zweefmolen echt iets voor jou. Er komt een hoge zweefmolen bij waar je op veertig meter hoogte kan zwieren én een prachtig uitzicht over Amsterdam kunt bekijken!

Aan de echte gamers hebben we dit jaar ook gedacht. Speel de leukste wintersportgames, allemaal beschikbaar op Het Amsterdamse Winterparadijs!

Als je wintersport hoort denk je aan… après-ski natuurlijk! Dit jaar pakken we uit en is er genoeg après-ski gelegenheid voor iedereen! Je kunt nu helemaal uit je dak gaan bij de nieuwe après-ski silent disco & natuurlijk bij de altijd gezellige après-ski binnen. Vals zingen mag, je hoort het zelf toch niet.

Ons muzikale programma hebben we groots uitgebreid, ook dit jaar komen er nóg meer artiesten en zelf mystery guests. Samen kunnen we een nóg groter feestje bouwen!

Maar zonder de oude klassiekers was Het Amsterdamse Winterparadijs niet hetzelfde geweest; lekker rondstruinen op de gezellige kerstmarkt, een echte ontmoeting met Olaf & Elsa, lekker hangen in de bioscoop met een leuke film en het iconische marshmallows roosteren, het is er allemaal weer bij. Wij hebben er zin in!