Start in 157 dagen
Bekijk de openingstijden

Dit moet je weten als je naar Het Amsterdamse Winterparadijs gaat!

Ben je er klaar voor? Morgen openen de deuren van Het Amsterdamse Winterparadijs! Benieuwd wat je kunt verwachten? Wil je het programma nog één keer checken of wil je alvast je looproute uitstippelen? Check hier de aller-, aller-, allerlaatste info voor de winterpret kan losbarsten! 

Last info

Het reuzenrad staat, de schaatsbaan ligt klaar, de laatste lichtjes worden opgehangen en de sneeuw ligt klaar om te transformeren tot sneeuwpop. Ben jij er ook klaar voor? Om je helemaal goed voor te bereiden hieronder de belangrijkste informatie onder elkaar.

Tickets & tijden

Vrijdag 21 december: 15.00 - 01.00 uur
Zaterdag 22 december: 10.00 - 01.00 uur
Zondag 23 december: 10.00 - 01.00 uur
Maandag 24 december: 10.00 - 22.00 uur
Dinsdag 25 december, eerste kerstdag: 10.00 - 18.00 uur
Woensdag 26 december, tweede kerstdag:10.00 - 22.00 uur
Donderdag 27 december: 10.00 - 01.00 uur
Vrijdag 28 december: 10.00 - 01.00 uur
Zaterdag 29 december: 10.00 - 01.00 uur
Zondag 30 december: 10.00 - 23.00 uur

Tickets zijn in de voorverkoop hier verkrijgbaar: https://www.hetamsterdamsewinterparadijs.nl/tickets. Daarnaast zijn er natuurlijk ook tickets aan de deur beschikbaar.  

Adres

Het Amsterdams Winterparadijs vindt plaats in en rondom de Amsterdam RAI, Europaplein 22, 1078 GZ in Amsterdam. 

Openbaar vervoer

De RAI heeft een ‘eigen’ station, Amsterdam RAI. Dit station ligt op een steenworp afstand van het RAI-complex en is vanuit het hele land uitstekend bereikbaar per trein. Volg de borden RAI Amsterdam als u het station uitkomt. Voor meer informatie raadpleeg de NS Reisplanner op www.ns.nl.

Fiets

De makkelijkste, snelste en goedkoopste manier van reizen is natuurlijk de fiets. Bovendien heb je geen extra reiskosten en kun je alvast de beentjes lekker opwarmen. De fietsroute wordt duidelijk aangegeven. Volg hierbij de aanwijzingen van de verkeersbegeleiders.

Parkeren

Je kunt parkeren bij P3. Houd er wel rekening mee dat er beperkte parkeergelegenheid is. We adviseren iedereen daarom om zoveel mogelijk gebruik te maken van het openbaar vervoer of de fiets. De kosten voor het parkeren zijn € 12,50 en tickets kun je hier bestellen. 

Pin only

Het Amsterdams Winterparadijs is een pin only evenement. Activiteiten, items bij de kerstmarkt en eten en drinken kunnen allemaal alleen met pin betaald worden.

Heb je geen pinpas? We hebben op het terrein een aantal cash-machines staan. Daar kun je met een cash een betaalpas met tegoed kopen, die je overal op het evenement kunt gebruiken.

Kluisjes

Op locatie zijn kluisjes (H195 * B60 * D45 cm) aanwezig waar je je spullen op eigen risico in op kunt bergen. Deze kun je huren met een € 2,- munt. 

Passe-partout

Bij je eerste bezoek krijg je een bandje waarmee je de volgende dagen via diezelfde rij weer naar binnen mag. Let op: als je het bandje kwijt raakt is je passe-partout niet meer geldig.

Curling

Je kunt iedere dag curlen. Vergeet niet hier een baan te reserveren.
Heb jij een curlingbaan gereserveerd? Dan kun je jouw drankkaart afhalen bij de informatiebalie bij Entree K.

Schaatsen

Wil jij schaatsen onder een deken van lichtjes, maar heb je geen schaatsen? Dat is niet erg, die kun je ter plekke gratis lenen! Heb je wel je eigen schaatsen? Dan kun je die gewoon meenemen. Let op: noren en klapschaatsen zijn niet toegestaan. 

Het is verplicht om handschoenen te dragen op het ijs. Neem die dus ook mee!

Plattegrond

Wil jij alvast je looproute uitstippelen? Check hier de plattegrond van Het Amsterdamse Winterparadijs! 

Programma

Tot hoe laat is de schaatsbaan open? Wat is er allemaal te zien in het theater? En hoe laat draait je favoriete film in de Netflix Kerstfilm Bioscoop? Dat kun je allemaal vinden in het programma. Bekijk hier het gehele programma van Het Amsterdamse Winterparadijs. 

Enthousiast, maar heb je nog geen kaartjes? Koop dan snel een ticket en verzeker jezelf van een onvergetelijke winter. Tickets koop je hier.