Start in 297 dagen
Bekijk de openingstijden

Wauw, wat was de eerste dag een feestje!

Wauw, wat was de middag een feestje! 😍💙

Zorg dat je er ook bij bent en haal nog snel je tickets.

Zweefmolen:
Neem plaats in één van de zitjes van de zweefmolen en laat je ronddraaien in de nostalgische zweefmolen naast de foodmarket. Armen in de lucht en laat je gaan!

De Schaatsbaan:
Schaatsen op de 3100m² binnen- en buitenschaatsbaan onder een deken van lichtjes terwijl Wham! uit de speakers klinkt. Een unieke ijservaring met een ijsbar en curling banen. Overdag een plek voor jong en oud met leuke spelletjes voor kinderen en een aparte kinder schaatsbaan!

Tubes Slide's: 
Sleeën, wie is er niet groot mee geworden. Zodra de eerste sneeuwvlokken ons landje binnen dwarrelen, trekken we er met z’n allen op uit om de Hollandse “bergen” te bedwingen. Geen sneeuwparadijs dus zonder echte sleebaan. Voel die kriebel in je buik terwijl je naar beneden glijdt. Wij zorgen voor de 25 meter lange slide, sneeuw en tubes, jij voor de sfeer!

Snowplay Area:
Één van de populairste activiteiten van het afgelopen jaar. Dompel jezelf onder met sneeuwvlokken, gooi sneeuwballen op elkaar en maak de mooiste foto’s in dit winterse landschap. Koud wordt het niet, want dit is magische sneeuw!

Ontmoet Olaf & Elsa:
Speciaal voor de kleintjes hebben we hoog bezoek: Olaf en Elsa! Ontmoet het duo elke dag op Het Amsterdamse Winterparadijs.

Tube Jump:
De derde Tube staat niet in Het Sneeuwparadijs, maar op Het Winterplein! Klim de trap op en glij de helling af… over de schans en kom  neer op een groot kussen. Adrenaline, gillen en genieten; het wordt niet beter dan dit!