Start in 297 dagen
Bekijk de openingstijden

Het Amsterdamse Winterparadijs 2019 Programma

Nog maar eventjes voordat de deuren van Het Amsterdamse Winterparadijs 2019 openen! Benieuwd wat je de 16 dagen van Het Amsterdamse Winterparadijs kunt verwachten? Lees dan snel verder ๐Ÿ˜„


๐™ƒ๐™š๐™ฉ ๐™ˆ๐™ช๐™ฏ๐™ž๐™š๐™ ๐™ฅ๐™–๐™ง๐™–๐™™๐™ž๐™Ÿ๐™จ

๐—›๐—ฒ๐˜ ๐— ๐˜‚๐˜‡๐—ถ๐—ฒ๐—ธ๐—ฝ๐—ผ๐—ฑ๐—ถ๐˜‚๐—บ laat je alle dagen swingen en meezingen. Het wordt gegarandeerd feest met Snelle, Maan, Tino Martin, Xander de Buisonjé, Lil Kleine, Berget Lewis, Charly Luske, Yves Berendse, Joel Borelli, Quincy, Robert Leroy, Pascal Redeker, Christmas Covers, Team TNT op het podium! ๐Ÿ’ƒ๐ŸŽถ Wil jij volop genieten en vooraan zitten? Reserveer dan vanaf 19.00 uur een ๐—ฏ๐—ถ๐—ฒ๐—ฟ๐˜๐—ฎ๐—ณ๐—ฒ๐—น.


๐——๐—ฒ ๐—ฏ๐—ถ๐—ป๐—ป๐—ฒ๐—ป ๐—”๐—ฝ๐—ฟ๐—ฒฬ€๐˜€-๐—ฆ๐—ธ๐—ถ is iedere dag vanaf 20.00 open (m.u.v. 24, 25, 31 december & 5 januari) en gaat door tot in de late uurtjes! Dat wordt feesten met 't Lammetje, Bambu, Dolle Donderdag, Tante Roosje, Feest van Joop, TNT, FluFlu en MiMi. Bij ๐—ฑ๐—ฒ ๐—ฆ๐—ถ๐—น๐—ฒ๐—ป๐˜ ๐—”๐—ฝ๐—ฟ๐—ฒฬ€๐˜€-๐—ฆ๐—ธ๐—ถ ๐—ฏ๐˜‚๐—ถ๐˜๐—ฒ๐—ป kun je dansen aan de schaatsbaan. In de speciale schirmbar kun je elke dag tussen 15.00-20.00 uur ongegeneerd losgaan met een koptelefoon op je koppie en meezingen met foute après-ski hits en Duitse schlagers! Op 21 december 17.00-22.00 uur geopend. En in de ๐—ธ๐—ฎ๐—ฟ๐—ฎ๐—ผ๐—ธ๐—ฒ-gondels zing je elke dag van 12.00 tot 22.00 uur uit volle borst mee met (winterse) hitjes van toen en nu.


๐™ƒ๐™š๐™ฉ ๐™Ž๐™˜๐™๐™–๐™–๐™ฉ๐™จ๐™ฅ๐™–๐™ง๐™–๐™™๐™ž๐™Ÿ๐™จ

Rondjes zwieren, stuntelen en gewoon oer-Hollands genieten. De ๐—ฏ๐—ถ๐—ป๐—ป๐—ฒ๐—ป๐˜€๐—ฐ๐—ต๐—ฎ๐—ฎ๐˜๐˜€๐—ฏ๐—ฎ๐—ฎ๐—ป is dagelijks tot 23.00 uur open, de ๐—ฏ๐˜‚๐—ถ๐˜๐—ฒ๐—ป๐˜€๐—ฐ๐—ต๐—ฎ๐—ฎ๐˜๐˜€๐—ฏ๐—ฎ๐—ฎ๐—ป gaat om 22.00 uur dicht. De ๐—ธ๐—ถ๐—ป๐—ฑ๐—ฒ๐—ฟ๐˜€๐—ฐ๐—ต๐—ฎ๐—ฎ๐˜๐˜€๐—ฏ๐—ฎ๐—ฎ๐—ป is voor kinderen tot 6 jaar en is ook geopend tot 22.00 uur. โ›ธ Wil je skiën en snowboarden? Stap bij ๐—š๐—ฎ๐—บ๐—ถ๐—ป๐—ด op de ski’s of een snowboard en doe de gaafste tricks. Of waan je jezelf op wintersportvakantie bij de ๐—ฉ๐—ฅ-๐—ฒ๐˜…๐—ฝ๐—ฒ๐—ฟ๐—ถ๐—ฒ๐—ป๐—ฐ๐—ฒ. ๐——๐—ฒ ๐—–๐˜‚๐—ฟ๐—น๐—ถ๐—ป๐—ด๐—ฏ๐—ฎ๐—ฎ๐—ป is iedere dag te reserveren tussen 17.00- 22.00 uur. Tot 16.00 uur is het vrij curlen voor iedereen. En speciaal voor de kleintjes hebben we hoog bezoek: ๐—ข๐—น๐—ฎ๐—ณ ๐—ฒ๐—ป ๐—˜๐—น๐˜€๐—ฎ! Ontmoet het duo elke dag tussen 12.00 & 17.00 uur.


๐™ƒ๐™š๐™ฉ ๐™Ž๐™ฃ๐™š๐™š๐™ช๐™ฌ๐™ฅ๐™–๐™ง๐™–๐™™๐™ž๐™Ÿ๐™จ

Yaaay, sleeën van één van de twee ๐—ง๐˜‚๐—ฏ๐—ฒ ๐—ฆ๐—น๐—ถ๐—ฑ๐—ฒ๐˜€ met echte sneeuw. Ook kun je in Het Sneeuwparadijs spelen met nep sneeuw in de ๐—ฆ๐—ป๐—ผ๐˜„๐—ฝ๐—น๐—ฎ๐˜† ๐—”๐—ฟ๐—ฒ๐—ฎ. Één van de populairste activiteiten van het afgelopen jaar. Ga je voor avontuur? Bezoek dan het ๐——๐—ผ๐—ผ๐—น๐—ต๐—ผ๐—ณ en vind de juiste weg. Voor de kleintjes is er een gezellig ๐—ง๐—ฟ๐—ฒ๐—ถ๐—ป๐˜๐—ท๐—ฒ met een echt station. En vergeet de Cake Walk niet! Waan je iedere dag in een winterse wereld van 09.30 tot 22.00 uur.


๐™’๐™ž๐™ฃ๐™ฉ๐™š๐™ง ๐™‚๐™–๐™ข๐™š๐™จ

Ben jij de Max Verstappen op het ijs? Kom ๐—œJ๐˜€๐—ฟ๐—ฎ๐—ฐ๐—ฒ๐—ป en test het zelf. Ook kun je ๐—Ÿ๐—ฎ๐—ป๐—ด๐—น๐—ฎ๐˜‚๐—ณ๐—ฒ๐—ป op het 400m lange parcours door een winters landschap en ervaar hoe echte langlaufers de winter trotseren. En denk je aan sneeuw, dan denk je aan sneeuwballen. Daarom kun je ๐—ฆ๐—ป๐—ฒ๐—ฒ๐˜‚๐˜„๐—ฏ๐—ฎ๐—น๐—น๐—ฒ๐—ป ๐—ด๐—ผ๐—ผ๐—ถ๐—ฒ๐—ป in een echte arena. Alle Winter Games zijn tot 22.00 uur geopend.


๐™ƒ๐™š๐™ฉ ๐™’๐™ž๐™ฃ๐™ฉ๐™š๐™ง๐™ฅ๐™ก๐™š๐™ž๐™ฃ

Geniet elke dag van het Winterplein tot 22.00 uur. Durf jij van de ๐—ง๐˜‚๐—ฏ๐—ฒ ๐—๐˜‚๐—บ๐—ฝ? Klim de trap op en glijd van de helling… over de schans en kom neer op een groot kussen. Adrenaline, gillen en genieten! Het mooiste uitzicht over winters Amsterdam bekijk je vanuit het ๐—ต๐—ผ๐—ด๐—ฒ ๐—ฅ๐—ฒ๐˜‚๐˜‡๐—ฒ๐—ป๐—ฟ๐—ฎ๐—ฑ en ๐—ฑ๐—ฒ ๐Ÿฐ๐Ÿฌ ๐—บ๐—ฒ๐˜๐—ฒ๐—ฟ ๐—ต๐—ผ๐—ด๐—ฒ ๐—ญ๐˜„๐—ฒ๐—ฒ๐—ณ๐—บ๐—ผ๐—น๐—ฒ๐—ป. Ook is er voor de een mooie ๐——๐—ฟ๐—ฎ๐—ฎ๐—ถ๐—บ๐—ผ๐—น๐—ฒ๐—ป en is er ๐—ฏ๐—ถ๐—ป๐—ป๐—ฒ๐—ป nog een ๐—ญ๐˜„๐—ฒ๐—ฒ๐—ณ๐—บ๐—ผ๐—น๐—ฒ๐—ป te vinden. Op 23 en 24 december kun jij tussen 09.30-22.00 uur karaoke zingen in de ๐—–๐—ผ๐—ฐ๐—ฎ-๐—–๐—ผ๐—น๐—ฎ ๐—ž๐—ฒ๐—ฟ๐˜€๐˜๐—ฟ๐˜‚๐—ฐ๐—ธ en een foto scoren. En heb je het koud of heb he trek? Kom dan ๐— ๐—ฎ๐—ฟ๐˜€๐—ต๐—บ๐—ฎ๐—น๐—น๐—ผ๐˜„๐˜€ ๐—ฅ๐—ผ๐—ผ๐˜€๐˜๐—ฒ๐—ฟ๐—ฒ๐—ป bij de vuurkorf.


๐™๐™ž๐™ก๐™ข- & ๐™๐™๐™š๐™–๐™ฉ๐™š๐™ง๐™ฅ๐™–๐™ง๐™–๐™™๐™ž๐™Ÿ๐™จ

De ๐—ช๐—ถ๐—ป๐˜๐—ฒ๐—ฟ ๐—•๐—ถ๐—ผ๐˜€๐—ฐ๐—ผ๐—ผ๐—ฝ biedt een gezellige filmervaring in een winters jasje. Plof lekker in één van de zitzakken en geniet van de leukste kerstfilms. ๐—›๐—ฒ๐˜ ๐—ช๐—ถ๐—ป๐˜๐—ฒ๐—ฟ๐˜๐—ต๐—ฒ๐—ฎ๐˜๐—ฒ๐—ฟ heeft iedere dag leuke acts, van breakdancen tot een poppenkast voor de kleintjes en van voorlezen tot cabaret. Dat wordt lachen gieren brullen. Naast het Wintertheater openen we dit jaar ๐—›๐—ฒ๐˜ ๐— ๐—ฎ๐—ด๐—ถ๐˜€๐—ฐ๐—ต๐—ฒ ๐—ช๐—ถ๐—ป๐˜๐—ฒ๐—ฟ๐˜๐—ต๐—ฒ๐—ฎ๐˜๐—ฒ๐—ฟ waar iedereen kan genieten van de beste en meest spannende goochel-acts. De theaters hebben elk uur een optreden, openen om 12.00 uur en gaan dicht na de show van 20.00 uur.


๐™ƒ๐™š๐™ฉ ๐™๐™ค๐™ค๐™™๐™ฅ๐™–๐™ง๐™–๐™™๐™ž๐™Ÿ๐™จ

Dat wordt smikkelen! Breng een bezoek aan de pop-up restaurants van ๐—•๐—ฎ๐˜‚๐˜ of ๐—•๐—ฟ๐—ฎ๐˜€๐˜€๐—ฒ๐—ฟ๐—ถ๐—ฒ ๐—ฉ๐—ฎ๐—ป ๐——๐—ฎ๐—บ en geniet van heerlijk eten. Of lik je vingers af na een maaltijd van ๐—ข๐—บ๐—ฎ'๐˜€ ๐—ฆ๐—ผ๐—ฒ๐—ฝ, een portie poffertjes van ๐—ฃ๐—ผ๐—ณ๐—ณ๐—ฒ๐—ฟ๐—ฑ๐—ถ๐—ธ๐—ธ๐—ถ๐—ฒ of een heerlijk broodje van ๐—ง๐—ท๐—ฎ๐—ฝ๐˜€. Meer zin in frietekes? Friet in overvloed bij ๐— ๐—ถ๐—ฎ๐—บ๐—ถ ๐—™๐—ฟ๐—ถ๐—ฒ๐˜€! Heb je stevige trek na alle winterse activiteiten? Scoor dan flammkuchen bij ๐—•๐—ผ๐—ฒ๐—น๐—ถ๐—ฐ๐—ถ๐—ผ๐˜‚๐˜€ of een verrukkelijke tosti bij ๐——๐—ฒ ๐—ง๐—ผ๐˜€๐˜๐—ถ๐—ฏ๐˜‚๐˜€.


Ook kun je dit jaar heerlijk ๐’Œ๐’‚๐’‚๐’”๐’‡๐’๐’๐’…๐’–๐’†๐’, romantisch op het midden van de schaatsbaan. De kaasfondue wordt gereserveerd door ๐——๐—ฒ ๐—•๐—ผ๐—ฟ๐—ฟ๐—ฒ๐—น๐—ฝ๐—น๐—ฎ๐—ป๐—ธ en natúúrlijk bieden zij ook een heerlijke borrelplank met diverse charcuterie (worsten) en kaasjes. Mmmm! Het Foodparadijs is geopend tot 22.00 uur. Er blijft altijd een bar open tot sluitingstijd.๏„†