Start in 157 dagen
Bekijk de openingstijden

Op wintersport dichtbij huis: Het Amsterdamse Winterparadijs

Vroeg uit de veren om in een flashy ski-outfit de kou te trotseren. Liftje in, pistes af, om vervolgens ‘s middags onder het genot van een Jägermeister en wat ‘Anton aus Tirol’ de spierpijn te verzachten. Inmiddels lekker rozig? Hup, in je skibroek het restaurant in en genieten van al het typische wintersport-eten. Natuurlijk laat je je toch verleiden tot een paar uurtjes in de après-ski, om vervolgens doodmoe in je bed te belanden. En dan begint het de volgende ochtend weer opnieuw, de hele week lang. Heerlijk die wintersport, maar daarvoor hoef je echt niet helemaal naar Oostenrijk, Frankrijk of Italië. Het Amsterdamse Winterparadijs is jouw ultieme wintersport-alternatief. Of juist een goede voorbereiding. En wel hierom…  

Veel goedkoper

Een weekje op wintersport is een aanslag op je portemonnee. Een hotel, een skipas, je bent voor je het weet al een paar honderd euro verder, en dan hebben we het nog niet eens over het après-skiën gehad. Een hele week vertoeven op Het Amsterdamse Winterparadijs? Dat kost je maar € 29,50. Met een regular passe-partout kun je onbeperkt de hele week schaatsen, langlaufen, sneeuwballengevechten houden, curlen en oneindig sneeuwpoppen maken. 

Vind je een weekje Winterparadijs een beetje te lang? Voor € 17,50 heb je een regular ticket en kun je alle activiteiten in één dag doen. Je ticket is niet gebonden aan een bepaalde dag, dus je kunt komen wanneer je wilt. Veel goedkoper dan wintersport en minstens even gezellig. 

Niet over ski’s vallen

Als je nog geen armen en benen hebt gebroken tijdens het skiën, gebeurt het waarschijnlijk wel in de après-ski bar. Overal staan ski’s en skistokken. Er is geen normaal stukje meer waar je kunt lopen en met die lompe skischoenen, gaat het al helemaal lastig. Eenmaal binnen is het gestuntel nog niet over, want je moet eerst nog maar eens zorgen dat je niet uitglijdt. Door al het gesmolten ijs is het zo glad, dat er standaard vijf mensen per avond onderuit gaan (al ligt dat natuurlijk niet altijd aan de gladheid…). Op Het Amsterdamse Winterparadijs heb je daar geen last van. Onze après-ski bar loop je binnen op je sneakers. En als je wil, mag je voor de sfeer natuurlijk gewoon je skibroek aantrekken. 

Lil’ Kleine & Xander de Buisonjé

Misschien ga je heel toevallig op hetzelfde moment naar hetzelfde skigebied en zie je Lil’ Kleine od Xander de Buisonjé nog ergens de piste af racen, maar de kans is wel heel erg klein. Kom je naar Het Amsterdamse Winterparadijs? Dan heb je grote kans om ze te zien. Op 24 december en 26 december zingt Lil’ Kleine zijn grootste hits bij ons op het podium en maakt er gegarandeerd een dikke show van. Op 22, 23, 27, 28, 29 & 30 december zie je Xander de Buisonjé met een heerlijke kerstshow op het muziekpodium. En even eerlijk, hen zie je toch veel liever dan die Oostenrijkse volkszanger, waarvan je de liedjes niet eens kan meeblèren?!

Reuzenrad

In het gemiddelde skidorp vind je geen reuzenrad. Hooguit een berg waarop je van het uitzicht kunt genieten. Maar op Het Amsterdamse Winterparadijs wél. Vanaf grote hoogte kun je Amsterdam op zijn mooist bekijken en genieten van de duizenden lichtjes. En omdat we in Nederland geen bergen hebben, is deze point of view extra speciaal. Kijk kilometers ver over het drukke  Amsterdam, terwijl je zelf geniet van de rust op grote hoogte. Daar kan geen wintersportdorp tegenop. 

Poffertjes en pannenkoeken 

Die Kaiserschmarren op wintersport zijn top, maar niets overtreft onze Nederlandse poffertjes en pannenkoeken. Op Het Amsterdamse Winterparadijs is hier geen gebrek aan. Toch niet zo’n pannenkoekenfan? Er is nog veel meer te vinden, zoals pop-uprestaurants van onder andere Baut en Van Dam. Voor ieder wat wils.  

Natuurlijk kun je nog steeds op wintersport gaan, maar Het Amsterdamse Winterparadijs is wel hét perfecte alternatief dichtbij huis. Ga je sowieso al op wintersport? Dan is dit de perfecte voorbereiding om alvast in de sfeer te komen. Koop hier je tickets en kom gezellig schnaps drinken in onze après-skibar, nadat je een mega sneeuwpop hebt gemaakt en tientallen rondjes hebt geschaatst op onze schaatsbaan.