Start in 157 dagen
Bekijk de openingstijden

Lil' Kleine op 24, 26 en 28 december op Het Amsterdamse Winterparadijs

Op 24, 26 en 28 december 2018 geeft Lil' Kleine een optreden op Het Amsterdamse Winterparadijs. Op 24 en 26 december van 15.00 tot 15.30 uur en 28 december om 18.00 - 18.30 uur treedt hij op met een speciale show voor een onvergetelijke kerst. Naast het optreden op Het Amsterdamse Winterparadijs, kijkt hij uit naar alle activiteiten die aanwezig zijn. “Vorig jaar was ik voor de eerste keer op Het Amsterdamse Winterparadijs en het heeft me gepakt,” zegt hij. Tijdens de lancering van Het Amsterdamse Winterparadijs probeerde Lil Kleine al even te langlaufen. Het was zijn eerste keer, vertelde hij. “Maar zolang ik niet val, is het voor mijn gevoel goed gegaan”, aldus de Amsterdamse rapper.

De ideale kerst

Ook ambassadrice Nicolette van Dam geeft aan erg blij te zijn met de komst van Lil' Kleine. “Ik kan hem niet altijd bijhouden, het is een lekkere feestganger. Maar het is heel gezellig”, zegt ze. Vorig jaar stonden ze samen al op het evenement op de schaatsbaan en hebben de avond van hun leven beleefd. 

Lil' Kleine heeft zelf een duidelijk beeld van de kerst. Hij ziet kerst als een feest vol liefde om met vrienden en familie te vieren. Daarnaast houdt hij van lekker eten en drinken tijdens de kerst. Het Amsterdamse Winterparadijs is daar de perfecte plek voor! Kerst 2017 was een erg speciale kerst voor de rapper. Hij vertelt dat hij een groot diner met vrienden had, wat erg gezellig en mooi was. Maar kerst 2018 gaat dit natuurlijk overtreffen! Hij kijkt erg uit naar de kerst van dit jaar, en vooral om op te komen treden op Het Amsterdamse Winterparadijs.

Succesvol jaar

Jorik Scholten, beter bekend als Lil' Kleine, verovert sinds 2015 de Nederlandse hitlijsten. Hij bracht in 2017 zijn album 'Alleen' uit, wat erg goed scoorde. Lil' Kleine is daarnaast ook de meest beluisterde Nederlandse artiest op Spotify ooit. 2018 was een heel goed jaar voor de bekende rapper. Hij heeft de Buma NL Award gewonnen voor het meest succesvolle album, en bereikte de eerste plaats van de Nederlandse Top 40 met het nummer 'Verleden tijd' in samenwerking met de Nederlandse artiest Frenna. Daarbij heeft Lil' Kleine sinds dit jaar zijn debuut gemaakt bij The Voice of Holland als jurylid. Maar de grootste reden waarom hij 2018 nooit meer zal vergeten is dat hij zijn grote liefde Jaimie Vaes ten huwelijk heeft gevraagd en zij ja heeft gezegd. Om dit geweldige jaar met een klapper af te sluiten komt hij speciaal voor alle bezoekers van Het Amsterdamse Winterparadijs optreden op tweede kerstdag. Wil jij dit absoluut niet missen en jouw kerst met Lil' Kleine doorbrengen? Koop dan snel je tickets en zorg dat je erbij bent!

Xander de Buisonjé

Het Amsterdamse Winterparadijs biedt iedere dag een gezellig muziekprogramma. Naast Lil' Kleine komt ook familieman Xander de Buisonjé optreden. Xander is maar liefst zes dagen aanwezig en zal die dagen een gezellige kerstshow geven. Ook is er een silent disco en après-ski aanwezig om Het Amsterdamse Winterparadijs compleet te maken. Bij Het Amsterdamse Winterparadijs komt aan gezelligheid geen eind!

Tickets

Wil jij dit niet missen? Koop dan snel een ticket en verzeker jezelf van een onvergetelijke kerst. Wist je dat je vanaf € 5,- al een ticket hebt? Tickets koop je hier.