Start in 157 dagen
Bekijk de openingstijden

Netflix Kerstfilm Bioscoop op Het Amsterdamse Winterparadijs

Met een warme chocolademelk op de bank een kerstfilm kijken, terwijl de lichtjes van je kerstboom in je ooghoek schitteren. Netflix aan en bingewatchen maar. Is dit ook voor jou het ultieme kerstgevoel? Dan ben je op Het Amsterdamse Winterparadijs aan het juiste adres. Aan alle leuke activiteiten voegen we namelijk de Netflix Kerstfilm Bioscoop toe!

In samenwerking met Netflix, kun je op Het Amsterdamse Winterparadijs tien dagen lang genieten van alleen maar kerstfilms, met onder andere: The Christmas Chronicles, een gloednieuwe Netflix kerstfilm. Plof neer in een van de zitzakken en geniet van alle gezellige kerstfilms voor jong én oud.

Een perfecte aanvulling op de rest van de activiteiten dus! Het is een ideale mix van ontspanning en inspanning met onder andere schaatsen, langlaufen, tuben, après-skiën, theater en nu dus ook de Netflix Kerstfilm Bioscoop.  

Tickets
Wil jij de Netflix Kerstfilm Bioscoop absoluut niet missen? Koop dan snel een ticket en verzeker jezelf van een onvergetelijke winter. Een ticket waarmee je ook naar de Netflix Kerstfilm Bioscoop kunt kost € 17,50 . Tickets koop je hier.