Start in 157 dagen
Bekijk de openingstijden

Het Amsterdamse Winterparadijs organiseert voor de tweede keer een ouderendag

De feestdagen zijn dé tijd om iets leuks met vrienden of familie te doen, maar voor ouderen is dit niet vanzelfsprekend. Zij zijn vaak met de feestdagen alleen. Omdat niemand met kerst alleen mag zijn, organiseert Het Amsterdamse Winterparadijs op 22 december een ouderendag. Een gezellig dagje weg voor ouderen in de kerstperiode, maar ook echt een dag waar jong en oud worden samengebracht. 

Warme Winter Weken in samenwerking met NL Cares

NL Care organiseert de Warme Winter Weken in Amsterdam, waarbij vrijwilligers zich in kunnen zetten voor allerlei activiteiten om mensen een fijne decembermaand te bezorgen. 4PM Entertainment en NL Cares hebben de handen ineen geslagen en bieden vrijwilligers de kans om de ouderen op 22 december een heerlijke dag te bezorgen.

Maar we willen niet alleen de ouderen, maar ook de vrijwilligers in het winterse zonnetje zetten. Daarom krijgen alle NL Cares vrijwilligers een ticket voor Het Amsterdamse Winterparadijs en kunnen ze op een dag naar keuze genieten van deze Amsterdamse winterwereld, inclusief alle leuke activiteiten. 

Groot succes

Ook vorig jaar werd tijdens Het Amsterdamse Winterparadijs een ouderendag georganiseerd, en dat was een groot succes! Veel jongeren namen hun opa of oma mee voor een gezellig dagje uit en dankzij alle leuke activiteiten, hebben zo heel veel ouderen écht weer kunnen genieten van de feestdagen. 

Neem je opa, oma, buurman of oudtante mee

Er worden veel leuke activiteiten georganiseerd, voor jong en oud. Zo wordt er dansles voor ouderen georganiseerd, is er een mega sjoelbaan en zijn er allemaal moderne spelletjes, zoals 30 Seconds en Stef Stuntpiloot. Ook wordt er een pubquiz georganiseerd. 

Handje helpen? Graag!

Voor de ouderendag van Het Amsterdamse Winterparadijs zijn extra handjes altijd welkom. Wil jij helpen ouderen uit het verzorgingstehuis te begeleiden? Meld je aan als vrijwilliger. Iedere vrijwilliger die zich aanmeldt, kan weer een iemand extra een dagje weg geven. Een leuk uitje voor jezelf, maar ook dé manier om een oudere fijne feestdagen te bezorgen. Enthousiast? Meld je hier aan.

Gratis entree

Op zaterdag 22 december heeft iedereen boven de 65+ gratis entree.