Start in 157 dagen
Bekijk de openingstijden

Plezier & activiteiten op Het Amsterdamse Winterparadijs

Houd jij ook niet van stilzitten rond de kerstdagen? Kom naar Het Amsterdamse Winterparadijs! Geniet van onder andere een binnen- en buitenschaatsbaan, een tube-slide, een langlaufbaan, een doolhof, heerlijke eten en een reuzenrad, inclusief waanzinnig uitzicht over Amsterdam. En speel in de echte sneeuw! Dankzij onze grote sneeuw area, kun je een sneeuwballengevecht houden met je familie en vrienden of een echte sneeuwpop maken. Een witte kerst gegarandeerd! 

Grote schaatsbaan

Onze schaatsbaan bestaat uit 2200 vierkante meter aan ijs, genoeg plek om jouw schaatskunsten te laten zien. Draai pirouettes, schaats een wedstrijdje (die je natuurlijk wint) of zelfs als je amper op je schaatsen kunt blijven staan, kun je bij ons terecht met de nodige hulpmiddelen. De schaatsbaan is binnen én buiten, en voor de snelheidsduivels is er een speciale speedlane. 

Schaats onder een deken van lichtjes, terwijl door de speakers de gezelligste wintermuziek klinkt. Nog geen ijs genoeg? Dan kun je in onze ijsbar een drankje drinken. Ook zijn er meerdere curlingbanen te vinden en kun je je aanmelden voor Het Amsterdamse Curlingkampioenschap. Meer informatie daarover vind je hier. 

Echte sneeuw!

Zin om te sleeën dit jaar? Op Het Amsterdamse Winterparadijs kun je gegarandeerd genieten van een witte kerst. Verwacht wintersport-praktijken als het op de verse, witte poedersneeuw aankomt en bereid je alvast voor op het sneeuwballengevecht van je leven of bouw een enorme sneeuwpop. Ook kun je genieten van een 25 meter lange tube-slide op echte sneeuw! Er zijn vier banen en je kunt zo vaak glijden als je wilt. 

Of bind latten onder, en ga langlaufen! Test uit of jij een verborgen talent hebt op het 400 meter lange parcours. Het parcours loopt met een tunnel onder de tubeslide door en zorgt voor de echte langlaufervaring. Vanaf de langlaufbaan kun je zo door naar het ‘Zillertal Arena’ doolhof, om te kijken of jij er zo snel mogelijk uit kan komen. Kun je de uitgang vinden? Dan kom je  uit bij de uitkijktoren waar je kunt genieten van het uitzicht over het hele Amsterdamse Winterparadijs.

En nog veel meer sneeuwpret

Ben jij een grote fan van de winter, maar raak je de sneeuw liever niet aan? Ook dan kun je gewoon doen alsof je op wintersport bent. Je kunt bij onze VR Experience door de Zwitserse Alpen skiën, of soepeltjes op je snowboard van de Franse pistes glijden zonder je benen te breken.

Après-ski

En waar heb je zin in na al die activiteiten? Een lekkere borrel of een goede wintersnack! Er zijn op Het Amsterdamse Winterparadijs veel mogelijkheden om wat te eten en te drinken of om even rustig te zitten. Geniet bijvoorbeeld onder het genot van een warme chocolademelk van alle schaatsers op de schaatsbaan of proost met een vliegend hertje in je handen bij de après-ski. 

Enthousiast? Koop hier je tickets en verzeker jezelf van een gezellige dag (of week!) op Het Amsterdamse Winterparadijs. See you there!