Start in 76 dagen
Bekijk de openingstijden

Nieuw op Het Amsterdamse Winterparadijs!

Ontdek hier alle nieuwe attracties en activiteiten op Het Amsterdamse Winterparadijs.

Dit jaar is Het Amsterdamse Winterparadijs nog groter en spectaculairder dan vorig jaar! We hebben meer activiteiten en attracties toegevoegd, zodat je nog meer kunt ontdekken, zien en doen tijdens de mooiste tijd van het jaar! 

Dit jaar hebben we bijvoorbeeld een nieuwe 40 meter hoge zweefmolen waarin je kunt zwieren, zwaaien én genieten van het uitzicht over Amsterdam! Durf jij een ritje te wagen?

Verder hebben we dit jaar niet één maar twee tube slides! Dit betekent dubbel zoveel plezier in Het Sneeuwparadijs! Daarnaast hebben we op Het Winterplein een derde tube slide neergezet. Deze is flink wat spectaculairder dan de twee in Het Sneeuwparadijs! Hier  klim je de trap op en glij je de helling af, ga je over een schans en kom je neer op een groot kussen! We noemen deze tube slide de Tube Jump! Adrenaline, gillen en genieten; het wordt niet beter dan dit! 

Ook hebben we dit jaar een heel spannende ijs attractie toegevoegd; Ijs-racen! Ga zitten op een elektrische ijsfiets, zet je helm op en ga klaar staan voor de start! Rijdt een rondje over de ijsbaan en probeer als eerste te finishen. Ben jij de Max Verstappen op het ijs?