Het Amsterdamse Winterparadijs 2022


We zien je graag bij Het Amsterdamse Winterparadijs 2022!

We kunnen niet wachten tot het weer december is! Dan zal het weer gegarandeerd gaan sneeuwen in de RAI. We hangen duizenden lichtjes op, leggen meters ijs aan en bedekken alles met een lading sneeuw. Alles zodat we weer samen kunnen genieten van de Ultieme Winterbeleving. 

Het wordt een editie om nooit te vergeten en we hopen dat we dit samen met jou mogen vieren! Wil je als eerste op de hoogte zijn van nieuws over Het Amsterdamse Winterparadijs 2022? Pre-registreer je dan via onderstaande formulier. 

Pre-registreer je voor Het Amsterdamse Winterparadijs 2022

Als eerste op de hoogte worden gebracht van al het nieuws omtrent Het Amsterdamse Winterparadijs 2022? Laat dan hieronder je gegevens achter en we brengen je zo snel mogelijk op de hoogte!

We doen ons best iedereen die een restitutieverzoek heeft ingediend zo spoedig mogelijk hun geld terug te storten. Dit duurt uiterlijk 4 weken. We zijn heel dankbaar dat je ons deze tijd gunt om alle restituties en verzoeken te verwerken. 

Voor vragen over het bestellen van tickets of als er iets mis is gegaan bij je bestelling, kun je contact opnemen met de customer service van Paylogic via deze link
Mocht je een andere vraag hebben dan kun je contact met ons opnemen via: [email protected]

We kunnen begrijpen dat je vragen hebt over de partnership die je hebt met Het Amsterdamse Winterparadijs.

Je zal daarom ook een aparte mail ontvangen met alle benodigde informatie hierover. Heb je vragen die niet kunnen wachten, dan vragen we je een mail te sturen naar [email protected]

Heb jij een kraampje geboekt bij Het Amsterdamse Winterparadijs? We zullen contact met je opnemen. Je ontvangt van ons binnen 4 weken je geld terug.