Start in 10 dagen
Bekijk de openingstijden

Tickets

Hieronder vind je de verschillende tickets die we aanbieden. Weet je welke jij wilt? Klik dan in de agenda op de datum waarop jij wilt komen naar Het Amsterdamse Winterparadijs. Je komt dan in de ticketshop om een kaartje te kopen voor die dag. Let dus goed op welke datum je aanklikt. Ben je benieuwd naar het programma? Check dat hier.

Wil je graag meerdere dagen komen? Gezellig! Je kunt hier een passe-partout kopen. 

Avond ticket

€14,50

 Toegang tot het evenement op de door jou gekozen datum vanaf 19.00 uur. Dit ticket is  voor de bezoekers die speciaal voor het avondprogramma komen. Ook alle activiteiten zijn inbegrepen. Let wel op: de activiteiten zijn geopend tot 22.00 uur en de schaatsbaan tot 23.00 uur.

Regular Ticket

€23,50

Toegang tot het evenement op de door jou gekozen datum. Zowel overdag als 's avonds. Alle activiteiten zijn hierbij inbegrepen. 

Passe-partout

€58,75 of €36,25

 Met een Passe-Partout heb je voor 1 persoon een ticket voor de gehele periode. Er zijn 2 soorten Passe-Partouts: 

1. De reguliere Passe-Partout, dat is eigenlijk een regular ticket (hele dag), maar dan voor de gehele periode. Met vroegboekkorting €58,75. 

2. De avond Passe-Partout, dat is eigenlijk een avond ticket, maar dan voor de gehele periode. Met vroegboek korting €36,25.

agenda 

Klik op de door jou gewenste datum om in de ticketshop voor die dag te komen.

Passe-Partout ticket

Vind jij het zo leuk dat je liever meerdere dagen komt?

Via onderstaande button kun je een Passe-partout kopen. Met een Passe-partout heb je een ticket voor één persoon voor de hele periode. Kom je liever toch gewoon op één dag, dan kun je via bovenstaande kalender jouw dag aanklikken en een dagticket kopen.

Biertafel, Hüttefest & Curling

In de ticketshop vind je bij stap 2 en 3 mogelijke upgrades voor je tickets. 

Biertafels
Lekker genieten van muziek, een drankje en gezelligheid! Huur een biertafel voor jou en je vrienden, waar jullie met 16 personen aan kunnen zitten. Een goed plekje gegarandeerd! 
Let op: de biertafel ticket is geen entreetickets. Consumpties niet inbegrepen.

Hüttefest 
Nieuw dit jaar voor de luxe feestgangers onder ons. Huur je eigen Hüttefest chalet voor 10 personen op het VIP-deck bij het Muziekpodium. Geen wachtrijen om drankjes te halen want je hebt een eigen bar en geen zorgen om een goed plekje, want je hebt het beste uitzicht van iedereen. 

Let op: de biertafel ticket is geen entreetickets. Consumpties niet inbegrepen.

Curling
Gezellig met je vrienden of familie curlen? De curlingbaan opent elke dag om 12:00 uur. Tot 17:00 uur is de curling baan open voor iedereen. Tussen 17:00 uur en 22:00 gaat het op reservering. Check stap 2 van de ticketshop om jouw timeslot te reserveren. 
Let op: voor de reservering vragen we een borg van €25,- deze ontvang je op de dag van jouw bezoek terug in de vorm van een cashkaart waarmee je op het evenement consumpties kunt kopen.